Daha önce bu sonbahar F2P (Free-to-Play)'e geçeceğini duyurduğumuz The Lord of the Rings Online, 16 Haziran 2010 tarihi itibariyle BETA testlerine Kuzey Amerika server'larında başladı. BETA testi katılımcılarının, Turbine'a oyunu şekillendirmede, 3. Bölüm - 2. Kitapta duyurulacak olan oyun-içi mağazanın geliştirilmesinde ve oyunun gidişatını belirlemede yardımcı olmaları bekleniyor.
Ayrıca, Turbine F2P için tasarladığı LotRO mağazasını gösteren ilk ekran görüntülerini de yayınladı.
3. Bölüm - 2. Kitapla beraber, Kuzey Amerika ve Avrupa server'larında Turbine'ın yenilikçi ödeme sistemi modeli oyuna eklenecek ve ödüllü hikaye genişletilecek. BETA testlerine katılmak isteyen oyuncuların başvurmaları gereken adres:
http://www.lotro.com/betasignup/
The White Tree _________________ Ben ateşten ve derin sulardan geçtim ayrıldığımızdan beri.
Bildiğimi zannettiğim şeylerin çoğunu unuttum ve unuttuğum şeylerin çoğunu yeniden öğrendim.
Uzakta olan birçok şeyi görebiliyorum ama yakında olan birçok şeyi göremiyorum...
Sayın bliZZard ben bu konuyu tam olarak anlayamadım.Bedava oldu ancak yukarıda ki yazıda beta deniliyor.Yani daha sonra tekrar dan mı paralı olacak? _________________
Yaşayanların birçoğu ölümü hak ediyor... ve ölenlerin bir kısmı da yaşamayı hak ediyor... yaşamı onlara geri verebilir misin? o halde hak, hukuk adına ölüm buyurmakta çok acele etme...çünkü en bilge olanlar bile her şeyin sonunu göremez...
Bedava olmadı henüz, şu anda BETA testi sürecinde. Turbine bedava oyunu şekillendiriyor, yeni sisteminde olası problemleri görmeye çalışıyor diyebiliriz. Sonbaharda bedava olacak. En erken Eylül 2010, en geç Kasım 2010. _________________ Ben ateşten ve derin sulardan geçtim ayrıldığımızdan beri.
Bildiğimi zannettiğim şeylerin çoğunu unuttum ve unuttuğum şeylerin çoğunu yeniden öğrendim.
Uzakta olan birçok şeyi görebiliyorum ama yakında olan birçok şeyi göremiyorum...
Peki orjinal oyun gerekli olacak değil mi bir de gerekiyorsa ne kadar acaba bilen var mı?
Oyunun orjinal olmasına gerek yok ayrıca oyuna para vermeye gerekte yok
Yukarıda belirtilen adresten indirip kuruyorsunuz yalnız yavaş internetlerde biraz uzun sürüyor genel olarak bu ve diğer başlığı kontrol edin _________________
Arkadaşlar bu konu hakkında ufak bir not daha sizinle paylaşayım.
Daha önceden Lord of the Rings: Online'ı "ömür boyu üyelik" çeşidinde oynayan kullanıcıların, bu yeni sistemde VIP kullanıcı çeşidine gireceği ve kendilerine oyunun marketinde harcamak için 500 Turbine Point verileceği açıklandı.
Yaşayanların birçoğu ölümü hak ediyor... ve ölenlerin bir kısmı da yaşamayı hak ediyor... yaşamı onlara geri verebilir misin? o halde hak, hukuk adına ölüm buyurmakta çok acele etme...çünkü en bilge olanlar bile her şeyin sonunu göremez...
ücretli olduğu için lotro oynayamıyordum.eğer şimdi bedava ve ücretli oyun gibi kaliteli olacaksa(en az) ne mutlu bize.ayrıca bu bedava oyun çıkınca diğer ücretli olan oyun ortadan kalkacak mı?.yada şöyle söyleyim aynı firma mı yapacak oyunu _________________
Beta serverlarını oyunların demo ları olarak düşünebilirsiniz. Ancak bliZZard'ın sohbet kutusuna yazdığını görmeyenler olabilir. Beta sürümündeki karekterler oyun tamamen ücretsize geçince silinecek arkadaşlar. Oyunda ki herkes 0 dan başlayacak.
Arkadaşlar bedava olunca oyun kalitesinin düşeceği yorumuna çok fazla katılmıyorum. Oyuna öylesine gelen biri o kadar boyutlu bir oyunu indirmeye uğraşmaz diye düşünüyorum. _________________
Beta ile ilgili birşey soracağım, kayıt yapan kişiler arasından beta'da
olacakları seçiyorlar mı yoksa kayıt olan herkes beta olarak oynayabiliyor mu? Buradaki arkadaşlarımdan bazıları kayıt olduklarını ve e-mail geldiğini söylüyor bazıları da kayıt olduklarını ama e-mail gelmediğini söylüyor. _________________
Evet ben de kayıt oldum ama e-posta gelmedi _________________
Before the age of the twilight, set upon the Gods,
A legend rose to claim his place among them.
And even tough Kratos sat on the throne as the new God of War,
He was haunted by the visions of his family.
A family he himself murdered.
But the hands of death could not defeat him,
The Sisters of Fate could not control him,
And on this day,The Man, The Legend, Kratos will have his revenge!
Beta ile ilgili birşey soracağım, kayıt yapan kişiler arasından beta'da
olacakları seçiyorlar mı yoksa kayıt olan herkes beta olarak oynayabiliyor mu? Buradaki arkadaşlarımdan bazıları kayıt olduklarını ve e-mail geldiğini söylüyor bazıları da kayıt olduklarını ama e-mail gelmediğini söylüyor.
Turbine seçiyor başvuranlar arasından. Şans işi. Ama birden fazla e-mail'le başvurursanız şansınız artar diye tahmin ediyorum . _________________ Ben ateşten ve derin sulardan geçtim ayrıldığımızdan beri.
Arkadaşlar ben 10 tane e-posta attım.Ancak hiçbir tane lotro nun sitesinden yada onun ile ilgili bir cevap niteliğinde posta alamadım.
Soracağım soru şu,bu e-postlar daha sonramı seçilecek yoksa kayıt attığımız an ya gelir ya gelmez hesabı mı? _________________
evet arkadaşlar bende oyunu indirdim ama bu beta üyelerini seçme işinden haberim yoktu. yani daha şimdiden oynayamayacakmıyız.
Şu anda oyun tam olarak bedava değil. Henüz beta olduğu için betaya katılacakları seçiyorlar. Sonbaharda tamamen bedava olduğu zaman seçme gibi birşey olmayacak. _________________
Eğer şimdi BETA'sını oynarsak,BETA süreci bittiğinde de gene BETA'dan kalma karekterimiz durur dimi? _________________ Kuyutorman Kralı Thranduil'in oğlu Legolas Greenleaf
Eğer şimdi BETA'sını oynarsak,BETA süreci bittiğinde de gene BETA'dan kalma karekterimiz durur dimi?
NoldorWarrior demiş ki:
Beta serverlarını oyunların demo ları olarak düşünebilirsiniz. Ancak bliZZard'ın sohbet kutusuna yazdığını görmeyenler olabilir. Beta sürümündeki karekterler oyun tamamen ücretsize geçince silinecek arkadaşlar. Oyunda ki herkes 0 dan başlayacak.
NoldorWarrior, bliZZard'ın sohbet kutusunda betadaki karakterlerin tamamen ücretsiz olduğunda silineceğini söylemiş. Yani betadaki karakterler tamamen ücretsiz olduğunda siliniyor maalesef. _________________