TWT Forum The White Tree

..::| Orta Dünya'nın Zirve Noktası |::..

Forum KılavuzuForum Kılavuzu  AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi  GruplarGruplar RadioMüzik Kutusu Site HaritasıSite Haritası  KayıtKayıt 
 ProfilProfil   Özel MesajlarÖzel Mesajlar   Oturum AçOturum Aç 

LotRO F2P BETA Başladı!
Sayfa: 1, 2, 3, 4  Sonraki »

Yeni Konu Gönder   Cevap Gönder    TWT Forum -> The Lord of the Rings Online -> Son Gelişmeler
Yazar Mesaj
bliZZard
Yönetici
Yönetici

MesajTarih: Per Haz 17, 2010 7:43 pm    Mesaj konusu: LotRO F2P BETA Başladı! Alıntıyla Cevap Gönder

LotRO F2P BETA Başladı!

Daha önce bu sonbahar F2P (Free-to-Play)'e geçeceğini duyurduğumuz The Lord of the Rings Online, 16 Haziran 2010 tarihi itibariyle BETA testlerine Kuzey Amerika server'larında başladı. BETA testi katılımcılarının, Turbine'a oyunu şekillendirmede, 3. Bölüm - 2. Kitapta duyurulacak olan oyun-içi mağazanın geliştirilmesinde ve oyunun gidişatını belirlemede yardımcı olmaları bekleniyor.

Ayrıca, Turbine F2P için tasarladığı LotRO mağazasını gösteren ilk ekran görüntülerini de yayınladı.

3. Bölüm - 2. Kitapla beraber, Kuzey Amerika ve Avrupa server'larında Turbine'ın yenilikçi ödeme sistemi modeli oyuna eklenecek ve ödüllü hikaye genişletilecek. BETA testlerine katılmak isteyen oyuncuların başvurmaları gereken adres:
http://www.lotro.com/betasignup/

The White Tree

Ben ateşten ve derin sulardan geçtim ayrıldığımızdan beri.
Bildiğimi zannettiğim şeylerin çoğunu unuttum ve unuttuğum şeylerin çoğunu yeniden öğrendim.
Uzakta olan birçok şeyi görebiliyorum ama yakında olan birçok şeyi göremiyorum...
Başa dön
boromir_rock
Uzaklaştırıldı

MesajTarih: Per Haz 17, 2010 9:46 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Vay be bune güzel bir haber böyle.Hemde doğum günüm olan 16 haziranda başlamış.Ne güzel bir günde doğmuşum. Very Happy

Başa dön
Rumil
Warrior
Warrior

MesajTarih: Cma Haz 18, 2010 9:33 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Sayın bliZZard ben bu konuyu tam olarak anlayamadım.Bedava oldu ancak yukarıda ki yazıda beta deniliyor.Yani daha sonra tekrar dan mı paralı olacak?

Yaşayanların birçoğu ölümü hak ediyor... ve ölenlerin bir kısmı da yaşamayı hak ediyor... yaşamı onlara geri verebilir misin? o halde hak, hukuk adına ölüm buyurmakta çok acele etme...çünkü en bilge olanlar bile her şeyin sonunu göremez...
Başa dön
bliZZard
Yönetici
Yönetici

MesajTarih: Cma Haz 18, 2010 9:40 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bedava olmadı henüz, şu anda BETA testi sürecinde. Turbine bedava oyunu şekillendiriyor, yeni sisteminde olası problemleri görmeye çalışıyor diyebiliriz. Sonbaharda bedava olacak. En erken Eylül 2010, en geç Kasım 2010.

Bildiğimi zannettiğim şeylerin çoğunu unuttum ve unuttuğum şeylerin çoğunu yeniden öğrendim.
Uzakta olan birçok şeyi görebiliyorum ama yakında olan birçok şeyi göremiyorum...
Başa dön
yolgezer_01
Soldier
Soldier

MesajTarih: Cma Haz 18, 2010 11:30 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Peki orjinal oyun gerekli olacak değil mi bir de gerekiyorsa ne kadar acaba bilen var mı?
Başa dön
Sencha
Ore wa kaizoku oni
Ore wa kaizoku oni

MesajTarih: Cma Haz 18, 2010 11:33 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

yolgezer_01 demiş ki:
Peki orjinal oyun gerekli olacak değil mi bir de gerekiyorsa ne kadar acaba bilen var mı?

Oyunun orjinal olmasına gerek yok ayrıca oyuna para vermeye gerekte yok Very Happy

Yukarıda belirtilen adresten indirip kuruyorsunuz yalnız yavaş internetlerde biraz uzun sürüyor genel olarak bu ve diğer başlığı kontrol edin Wink
Warrior

MesajTarih: Pzr Haz 20, 2010 10:35 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar bu konu hakkında ufak bir not daha sizinle paylaşayım.

Daha önceden Lord of the Rings: Online'ı "ömür boyu üyelik" çeşidinde oynayan kullanıcıların, bu yeni sistemde VIP kullanıcı çeşidine gireceği ve kendilerine oyunun marketinde harcamak için 500 Turbine Point verileceği açıklandı.

Kaynak:
Spoiler:

http://www.vg247.com/2010/06/04/lotro-goes-free-to-play-this-fall/

Yaşayanların birçoğu ölümü hak ediyor... ve ölenlerin bir kısmı da yaşamayı hak ediyor... yaşamı onlara geri verebilir misin? o halde hak, hukuk adına ölüm buyurmakta çok acele etme...çünkü en bilge olanlar bile her şeyin sonunu göremez...
Başa dön
BlackFire
Warrior
Warrior

MesajTarih: Pzr Haz 20, 2010 10:50 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ücretli olduğu için lotro oynayamıyordum.eğer şimdi bedava ve ücretli oyun gibi kaliteli olacaksa(en az) ne mutlu bize.ayrıca bu bedava oyun çıkınca diğer ücretli olan oyun ortadan kalkacak mı?.yada şöyle söyleyim aynı firma mı yapacak oyunu
Defender of Rivendell

MesajTarih: Pts Haz 21, 2010 7:19 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Beta serverlarını oyunların demo ları olarak düşünebilirsiniz. Ancak bliZZard'ın sohbet kutusuna yazdığını görmeyenler olabilir. Beta sürümündeki karekterler oyun tamamen ücretsize geçince silinecek arkadaşlar. Oyunda ki herkes 0 dan başlayacak.

Arkadaşlar bedava olunca oyun kalitesinin düşeceği yorumuna çok fazla katılmıyorum. Oyuna öylesine gelen biri o kadar boyutlu bir oyunu indirmeye uğraşmaz diye düşünüyorum.

Başa dön
Wulstrap
Astral
Astral

MesajTarih: Pts Haz 21, 2010 3:44 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Beta ile ilgili birşey soracağım, kayıt yapan kişiler arasından beta'da
olacakları seçiyorlar mı yoksa kayıt olan herkes beta olarak oynayabiliyor mu? Buradaki arkadaşlarımdan bazıları kayıt olduklarını ve e-mail geldiğini söylüyor bazıları da kayıt olduklarını ama e-mail gelmediğini söylüyor.
Knight

MesajTarih: Pts Haz 21, 2010 3:52 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Evet ben de kayıt oldum ama e-posta gelmedi Rolling Eyes

Before the age of the twilight, set upon the Gods,
A legend rose to claim his place among them.
And even tough Kratos sat on the throne as the new God of War,
He was haunted by the visions of his family.
A family he himself murdered.
But the hands of death could not defeat him,
The Sisters of Fate could not control him,
And on this day,The Man, The Legend, Kratos will have his revenge!
Başa dön
bliZZard
Yönetici
Yönetici

MesajTarih: Pts Haz 21, 2010 4:41 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Wulstrap demiş ki:
Beta ile ilgili birşey soracağım, kayıt yapan kişiler arasından beta'da
olacakları seçiyorlar mı yoksa kayıt olan herkes beta olarak oynayabiliyor mu? Buradaki arkadaşlarımdan bazıları kayıt olduklarını ve e-mail geldiğini söylüyor bazıları da kayıt olduklarını ama e-mail gelmediğini söylüyor.

Turbine seçiyor başvuranlar arasından. Şans işi. Ama birden fazla e-mail'le başvurursanız şansınız artar diye tahmin ediyorum Smile .

Başa dön
Lord-boromir
Soldier
Soldier

MesajTarih: Sal Haz 22, 2010 5:00 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

KAç Kere Kayıt Oldum Ama Gelen Giden Mesaj yok Smile Acaba Oyunun Şu Anki Versiyonunu İndirsem Bir Daha İndirmem Gerekirmi Laughing
Başa dön
Rumil
Warrior
Warrior

MesajTarih: Sal Haz 22, 2010 8:35 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar ben 10 tane e-posta attım.Ancak hiçbir tane lotro nun sitesinden yada onun ile ilgili bir cevap niteliğinde posta alamadım.

Soracağım soru şu,bu e-postlar daha sonramı seçilecek yoksa kayıt attığımız an ya gelir ya gelmez hesabı mı?

Başa dön
Wulstrap
Astral
Astral

MesajTarih: Çar Haz 23, 2010 1:12 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Rumil demiş ki:
Arkadaşlar ben 10 tane e-posta attım.Ancak hiçbir tane lotro nun sitesinden yada onun ile ilgili bir cevap niteliğinde posta alamadım.

Soracağım soru şu,bu e-postlar daha sonramı seçilecek yoksa kayıt attığımız an ya gelir ya gelmez hesabı mı?

Beta başlamadan önce beta açıldığında seçilecekti ama beta başladığına göre gelir gelmez hesabı diye biliyorum. Yanlış da olabilir.
Soldier

MesajTarih: Per Haz 24, 2010 11:42 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

evet arkadaşlar bende oyunu indirdim ama bu beta üyelerini seçme işinden haberim yoktu. yani daha şimdiden oynayamayacakmıyız.
Başa dön
Wulstrap
Astral
Astral

MesajTarih: Per Haz 24, 2010 5:39 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

OoO_21 demiş ki:
evet arkadaşlar bende oyunu indirdim ama bu beta üyelerini seçme işinden haberim yoktu. yani daha şimdiden oynayamayacakmıyız.

Şu anda oyun tam olarak bedava değil. Henüz beta olduğu için betaya katılacakları seçiyorlar. Sonbaharda tamamen bedava olduğu zaman seçme gibi birşey olmayacak.
Royal Guard

MesajTarih: Per Haz 24, 2010 9:02 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Eğer şimdi BETA'sını oynarsak,BETA süreci bittiğinde de gene BETA'dan kalma karekterimiz durur dimi? Rolling Eyes

Kuyutorman Kralı Thranduil'in oğlu Legolas Greenleaf

Kuyutorman'dır ülkem..Evimdir ağaçlar,yaşadığım yerdir ormanlar..

The White Tree Hakkında;
http://www.thewhitetree.org/e107bb/viewforum.php?f=1

Bodur-cüce Mîm'e Dair;
http://www.thewhitetree.org/e107bb/viewtopic.php?t=9943
Başa dön
Wulstrap
Astral
Astral

MesajTarih: Per Haz 24, 2010 10:02 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Taylân demiş ki:
Eğer şimdi BETA'sını oynarsak,BETA süreci bittiğinde de gene BETA'dan kalma karekterimiz durur dimi? Rolling Eyes

NoldorWarrior demiş ki:
Beta serverlarını oyunların demo ları olarak düşünebilirsiniz. Ancak bliZZard'ın sohbet kutusuna yazdığını görmeyenler olabilir. Beta sürümündeki karekterler oyun tamamen ücretsize geçince silinecek arkadaşlar. Oyunda ki herkes 0 dan başlayacak.

NoldorWarrior, bliZZard'ın sohbet kutusunda betadaki karakterlerin tamamen ücretsiz olduğunda silineceğini söylemiş. Yani betadaki karakterler tamamen ücretsiz olduğunda siliniyor maalesef.
Warrior

MesajTarih: Pts Haz 28, 2010 12:05 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

dua edelimde metin 2 gibi oyuna çoluk cocuk dolmaz.6 ile 10 yaş arasından bahsediyorum
Sayfa: 1, 2, 3, 4  Sonraki »
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin: