TWT Forum The White Tree

..::| Orta Dünya'nın Zirve Noktası |::..

Forum KılavuzuForum Kılavuzu  AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi  GruplarGruplar RadioMüzik Kutusu Site HaritasıSite Haritası  KayıtKayıt 
 ProfilProfil   Özel MesajlarÖzel Mesajlar   Oturum AçOturum Aç 

Lotr : Kb CrossVise Mod
Sayfa: 1, 2, 3  Sonraki »

Yeni Konu Gönder   Cevap Gönder    TWT Forum -> The Battle for Middle-Earth -> Modifikasyon

Modu Beğendiniz mi ?
Evet
61%
 61%  [ 34 ]
Hayır
38%
 38%  [ 21 ]
Toplam Oylar : 55

Yazar Mesaj
McLeGo
Knight
Knight

MesajTarih: Çar Ekm 28, 2009 9:34 pm    Mesaj konusu: Lotr : Kb CrossVise Mod Alıntıyla Cevap Gönder

Kb CrossWise Mod

-----------------------

KbMods un Son Versionu v.3 ten Sonra Çıkarmayı Planladığım Bir Mod Olan Kb CrossVise Modu Nihayetinde Bitirmiş Ve Sizlerle Paylaşmış Bulunmaktayım Değerli TürkForum ve TheWhiteTree Üyeleri. 2 Aydır Uğraşmakta Olduğum Mod İçin 7 Ayrı Büyük Moddan ve Kendi PhotoShop Bilgilerimden Yararlandım. Bu Mod İçin Açtığım Klasörde 2.73 Gb , 425 Dosya ve 25 Alt Klasör Bulunmaktaydı ve Bunları Bir Modda Birleştirdim. Umarım Beğenirsiniz.

Türkforum ve TheWhiteTree ye Sevgilerimle

McLeGo

-------------------------
Barış Osanmaz
illegalego@1507.brs
Turkuz.Turkforumpro.Com
TheWhiteTree.Org

-----------------------

1.03 Patch Uyumludur.

Download :

Kb CrossVise Mod İndirmek İçin Tıklayın ...

Yükleme :

Rarlı Dosyanın İçindeki "Englishsplash, apt, INI ve Textures" Dosyalarını C:\Program Files\EA GAMES\The Battle for Middle-earth (tm)\ içine atınız.
Ya da ;
INI Dosyasını C:\Documents And Settings\UserName\Application Data\My Battle for Middle-earth Files\ İçine Atın ve Masaüstündeki Simgeye Sağ Tıklayıp Hedefin Sonuna -mod INI.big Yazıp Kaydedin. Böylece Oyunu Hem Orjinal Hem de Modla Oynayabilirsiniz.(Tabi Diğer Dosyalar Oyunun Ana Klasörüne)

-----------------------

- GONDOR -

-Frodo Eklendi (Sting - Rock, ElfCloak, PhialOfGaladriel, LeaderShip, One Ring)
-Hobbitler Tüm Atlıların Arkasına Binebilecek
-Frodoya Sadece Herolara Etki Eden Bir LeaderShip Eklendi (Lvl-3 / Hidden + %100 Armor)
-Faramire Sadece Rangerlara Etki Eden Bir LeaderShip Verildi (Hidden + %50 Armor, + %50 Range, + &150 Speed)
-Gondorun Surları Yükseltme Yapılınca Yeni Bir Görünüm Kazanıyor
-Faramir, Pippin ve Gandalfın Kıyafetleri Değişti
-Rangerların Kıyafetleri Değişti (Artık Ağızlarını Kapatıyorlar)
-Boromire Outlaw ve Hidden Rasist Fear Özellikleri Verildi
-Atlıların TowerGuardların Üzerinden Geçip Sağ Kalması Artık İmkansız (:
-İsildur a Ölü Orduyu Çağırma Gücü Verildi

-----------------------

- ROHAN -

-Lord Elrond Eklendi (Toogle Weapon, Arrow Storm)
-Sam Eklendi (Sword - Rock, ElfCloak, Kings Favour)
-Hobbitler Tüm Atlıların Arkasına Binebilecek
-Rohanın Yerleri Yeni Bir Görünüm Kazandı
-Gimli, Merry, Eomer, Theoden, Aragorn, ve Elrondun Kıyafetleri Değişti
-Lord Elronda Kendine Özgü Bir Hidden Leadership Verildi ( +%300 Exp, +%50 Range, +%40 Speed, +%50 Armor, +%200 Damage)
-Sam e Sadece Herolara Etki Eden Bir Kings Favor Verildi (Lvl-4)
-Mill Yerlerine GondorKeep Yapılabiliyor
-ElvenBarrack Oyuna Eklendi ve Elfler Artık Burdan Çıkıyor.

-----------------------

- ISENGARD -

-Shelob Eklendi (Hidden LeaderShip +%20 Armor, +&70 Damage, +%50 Speed, +&200 Exp.)
-Gollum Isengarda Alındı
-Saruman a WoP Verildi (RedRing)
-Isengardın Yerleri Yeni Bir Görünüm Kazandı
-Warglara Yeni Bir Görünüm Verildi
-Shelob Bir Vuruşta Birden Fazla Birim Götürüyor
-Mill Yerlerine IsengardBattleTower Yapılabiliyor

-----------------------

- MORDOR -

-Sauron Eklendi (LeaderShip)
-Nazgullerin Sayısı 3 e Çıktı
-Nazgullerin ve WitchKingin Kıyafetleri Yenilendi
-Mordorun Yerleri Yeni Bir Görünüm Kazandı
-Mumakiller Level Atladıklarında Yeni Bir Görünüm Kazanıyorlar
-Haradrimin Kıyafeti Değişti
-Mill Yerlerine IsengardBattleTower Yapılabiliyor

-----------------------

- GENEL DEĞİŞİKLİKLER -

-Skirmish ve Campaing CommandPoint Sınırları 2 Katına Çıktı
-Bir Çok Heronun Palantir ve Skill Resimleri Yenilendi
-Bir Çok Birimin Palantir ve Skill Resimleri Yenilendi
-Good ve Evil SpellBook Resimleri Değişti
-Menü Görünümü Değişti
-Skirmish Oyuncu Renk Alternatifleri Arttı (Siyah, Beyaz vs. Yeni Renkler Eklendi)
-Bazı Campaing Görev Resimleri Değişti
-Tüm Binaların Button İmage i Değişti
-Bazı Skillerde Açılan Sc ler Değişti (Heal, Ölü Ordu vs. Basılan Yerde Çıkan Beyaz Resim)
-Bazı Campaing Bölümlerinin Verdiği Bonuslar Arttı (Örn. Helms Deep +8 Power, Minas Tirith +14 Power)
-GoodSidenin Kaynak Veren Binalarında Verilen Kaynak Ve Artış Hızı Arttırıldı
-EvilSidenin Kaynak Veren Binalarında Verilen Kaynak Arttırıldı ve Tüm Binaların Dayanıklılığı Arttırıldı
-Victorius ve Defeated Yazıları Daha Parlak
-Oyunda Kamerayı Yakınlaştırma Derecesi Arttı
-Emektar Palantirimiz Yenilendi
-Tüm Irkların Başlangıç Parası: 3000

Lord Of The Rings : BFME War of the King Mod Web Sitesi
Başa dön
Luvenno
Soldier
Soldier

MesajTarih: Çar Ekm 28, 2009 9:46 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Açıkçası KbMods'a göre daha emek verilmiş, daha hoş bir mod. Bir derleme mod gibi düşünülebilir. Sadece Evil'lerde zeminler kötü olmuş. Wink Ve bazı küçük hatalar. Onun dışında hoş. Smile

Bir de sana birkaç sorum var. Palantir'lerde farklı hero resimleri nasıl ekledin ve o girişteki menüyü nasıl koyu kırmızı yaptın?

En son Luvenno tarafından Çar Ekm 28, 2009 10:05 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 defa değiştirildi.
Başa dön
Illuvatar
Soldier
Soldier

MesajTarih: Çar Ekm 28, 2009 10:02 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Çok emek verilmiş bir mod olduğu belli, eline sağlık.Yalnız kbmods'da daha çok değişiklik vardı sanki ?

Modu yarın deneyeceğim, ayrıntılı yorum atarım o zaman.
Soldier

MesajTarih: Çar Ekm 28, 2009 11:16 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

modu denemek istiyorum güzel bir moda benziyor emegine saglık Very Happy
Knight

MesajTarih: Per Ekm 29, 2009 1:07 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkürler kbmod da sadece ini dosyasında değişiklikler vardı ve yapay zeka olmadığı için sadece yenilikleri biz kullanabiliyorduk bunda hem kendimizin hem CPU nun kullanabileceği değişiklikler yaptım ve daha çok görünümle ilgili yenilikler yaptım farklı bir mod oldu ama uzun zaman uğraştım bu mod için yukarda anlattığım gibi birçok dosya ve photoshoptan yararlandım umarım beğenirsiniz yine de sizin yorumlarınız benim için çok önemli eksiklerimi söylerseniz sevinirim

palantirde farklı hero resimleri textures dosyası ile alakalı bunları yapmak için elinde photoshop ve dds uzantısı olması lazım birde final big tabi menü görünümü içinde aynı şey fakat apt dosyası ile uğrasmamız lazım

Başa dön
Anti Lycan
Bad Boy
Bad Boy

MesajTarih: Per Ekm 29, 2009 9:24 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Modu denemedim ama bence shelob'u isengard'a koymamalıydın.Onun yerine eğer yapabilirsen "The Goblins" veya "Khazad-dum" olarak bir ırk açsaydın daha iyi olurdu.İçindeki herolar ise Shelob,Gollum ve Gothmog olurdu ;D Birde Faramir fazla mı güçlü olmuş sanki Very Happy

Edit : Faramir güçlü olmuş derken yani daha kullanışlı olmuş.Frodo da ilk oyunda pippin yerine kullanılırsa Gondor üstünlük sağlar.
Başa dön
Luvenno
Soldier
Soldier

MesajTarih: Cma Ekm 30, 2009 10:54 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Elimde Photoshop var. DDS'de edinebilirim ama yol uzun mu kısa mı? Biraz anlatabilirmisin? (PM'de olabilir.)

Anti-Lycan, Khazad-Dum olsa olmaz Shelob. Çünkü Shelob nerdeee Moria nerdee. Very Happy Ama Goblins olsa iyi olur, tabii yeni ırk yaratmak zor bildiğim..
Bad Boy

MesajTarih: Cma Ekm 30, 2009 12:28 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Haklısın.Khazad-dum olmaz.Ama The Goblins diye bir ırk açsaydın içine Shelob'u koysaydın güzel olurdu.Tabiki mod şimdiki haliylede çok güzel Very Happy
Başa dön
McLeGo
Knight
Knight

MesajTarih: Cma Ekm 30, 2009 2:24 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

tekrar teşekkürler ırk eklemek kolay değil biliyorsunuz yani daha o kadar gelişmedim su an össye hazırlanıyorum o yüzden evdeki bilgisayarıda kaldırdım insallah seneye kadar yaparım birşeyler

faramir ve gondor bence hakettiği güce kavuştu rohanın hero fazlalığına karşı gondorun herolarındaki güçsüzlük ve yeteneksizlik dikkatimi çekmişti özellikle aragorn legolas ve gimli üçlüsü gondorun bütün herolarını altedebilecek güçteydi şimdi gondor a hakettiği değeri faramir ve boromirle verdiğimi düşünüyorum tabi isengardda aynı şekilde sarumanla

elinde photoshop ve dds uzantısı varsa final big ile textures dosyasını aç örneğin faramirin resim dosyası 'hsfaramir' i bul ve extract et. sonra onu photoshop ile aç orda ne yapacağını anlarsın zaten orjinal resim yerine kendi istediğin resmi koyup boyutunu ayarlayacaksın üzerine yapıştıracaksın ve masaüstüne dds. uzantısı ile kaydedeceksin. sonra textures dosyası içine art\textures\hsfaramir olarak atacaksın ve kaydedeceksin. görüntü resmini değiştirme bu kadar.

Başa dön
Luvenno
Soldier
Soldier

MesajTarih: Cma Ekm 30, 2009 7:59 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Gerçekten çok teşekkür ederim. Bunu çok merak ediyordum. + puan verme gücüm açılır açılmaz puanını vereceğim. Very Happy Very Happy
Knight

MesajTarih: Çar Şub 24, 2010 10:47 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Yeni bir mod yapımına başlıyorum arkadaşlar süresini bilmiyorum ama güzel bir mod olacağını düşünüyorum bir çok yenilik olacak bilginize ...

Başa dön
djesmer10
Warrior
Warrior

MesajTarih: Çar Şub 24, 2010 12:38 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

gayet güzel bir moda benziyor şimdi indiriyorum:) bakalım nasılmış Smile
Başa dön
Da[RK]LoRD
Soldier
Soldier

MesajTarih: Pts Mar 01, 2010 5:19 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

kroswise ve kbmod arasında ne fark var kardeslerım ve hangisi iyi solermısınız?
Başa dön
McLeGo
Knight
Knight

MesajTarih: Çar Mar 03, 2010 12:00 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

kb mod da askeri birimler fazla yenilikler çok değişiklik fazla ancak görsel hiç bir yenilik yok. crosswise modda ise tamamen görsel değişiklik üzerine çalıştım. bunun yanında kb moda göre sade ve az ancak daha yerinde yenilikler ekledim. hangisi daha iyi derseniz crosswiseyi deneyin derim ben size oyundan daha fazla zevk alabiliyorsunuz. oyunun o klasik sade görünümüne daha farklı ve gerçekçi bi hal kazandırıyor.

Başa dön
Luvenno
Soldier
Soldier

MesajTarih: Çar Mar 03, 2010 8:47 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Şöyle bir yorum da yapmak istiyorum;

Bence, Shelob ve Gollum'u Isengard'a eklememelisin. Çünkü onların Isengard'la alakaları yok. Onun yerine Elven Alliance moddaki Ugluk'u eğer alabilirsen Isengard'a alabilirsin. Smile Yada Kings of the West'teki Sharku'yu. Smile
Knight

MesajTarih: Per Mar 04, 2010 6:52 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Luvenno demiş ki:
Şöyle bir yorum da yapmak istiyorum;

Bence, Shelob ve Gollum'u Isengard'a eklememelisin. Çünkü onların Isengard'la alakaları yok. Onun yerine Elven Alliance moddaki Ugluk'u eğer alabilirsen Isengard'a alabilirsin. Smile Yada Kings of the West'teki Sharku'yu. Smile

ah bi yapabilsem dediğiniz şeyi evimde internet yok fazla güncel olamıyorum ve okul yüzünden pek ilgilenemiyorum (+25 günlük izin çıktı gerçi uğraşırım) su an elimde farklı 20 den fazla mod var. hala deniyorum umarım bir gün yaparım hero eklemeyi ve o zaman çok daha kaliteli bi mod yapabilirim. yorumlarınız için teşekkürler.

Başa dön
Luvenno
Soldier
Soldier

MesajTarih: Cma Mar 05, 2010 12:32 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Önemli değil. (:

Ben şöyle bir şey denedim yaklaşık 2 hafta önce; Sharku'yu Elven Alliance moda eklemeye çalıştım. Pek başarılı olamadım ancak bir noktaya kadar geldim. Öncelikle Sharku.ini yi Elven Alliance'ye attım. Sonra Sharku'yla ilgili ne varsa tamamen aynı adla Elven Alliance.big'e ekledim. Image'ler, dahil her şey. Fakat bazıları Sharku'ya özel dosyalar değil. Mesela sharku'nun güçleri için olan commandset.ini'deki her şeyi değil sadece Sharku'yla ilgili olanları attım vs. vs.

Ama bir yerde hata yaptım sanırım; olmadı. Very Happy Zamanın olsa geliştireceğine gönülden inanıyorum. Ancak bence başka herolar ve birimler yapman çok hoş yapacaktır. Smile
Knight

MesajTarih: Cmt Mar 06, 2010 10:41 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

bu iş sadece ini ile olmuyor yeni bir mod yaratacaksam textures ve w3d de bilmek zorundayım. yani ini yi eklerim ( çok uğraşacak olsam da) hadi textures de ekledim benim için bebek oyuncağı, ancak w3d ye örn. sharkuyu ekledikten sonra bi dosya ile tanıtmamız gerekiyor diye duydum. yanlış değilse asset diye bi dosya. yeni modum geç olacak ancak güzel olacak umarım farklı herolar ekleyebilirim. benim daha çok önemsediğiğm şey yeni special power veya skill eklemek bunları da yapmaya çalışacağım

bu da yeni modun kapak resmi :

Başa dön
HaldirTr
Soldier
Soldier

MesajTarih: Pts Nis 05, 2010 4:16 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ya bu dosyaları bfme c deki program files ea bfme dosyası içindeki aynı dosyalarla değiştirdim snra oyunu sildim yükledim bida çalışmadı neden blgisi olan varmı?
Başa dön
Anti Lycan
Bad Boy
Bad Boy

MesajTarih: Pts Nis 05, 2010 4:51 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Alıntı:
Yükleme :

Rarlı Dosyanın İçindeki "Englishsplash, apt, INI ve Textures" Dosyalarını C:\Program Files\EA GAMES\The Battle for Middle-earth (tm)\ içine atınız.
Ya da ;
INI Dosyasını C:\Documents And Settings\UserName\Application Data\My Battle for Middle-earth Files\ İçine Atın ve Masaüstündeki Simgeye Sağ Tıklayıp Hedefin Sonuna -mod INI.big Yazıp Kaydedin. Böylece Oyunu Hem Orjinal Hem de Modla Oynayabilirsiniz.(Tabi Diğer Dosyalar Oyunun Ana Klasörüne)

Mekan = TWT ßeta forum
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Konu Gönder   Cevap Gönder    TWT Forum -> The Battle for Middle-Earth -> Modifikasyon Saatler GMT +3 zaman dilimine göredir
Sayfa: 1, 2, 3  Sonraki »
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin: