| Yazar |
Mesaj |
gondorwarrior Warrior

|
Tarih: Pzr Ağu 23, 2009 10:56 am Mesaj konusu: Lord of the Smash... |
|
|
Evet arkadaşlar bu şu zamana kadar gördüğüm en küçük Lord Of The Rings oyunu.
Karakterler
-Lothlorien Elf
-Gondor Warrior
-Hobbit
-Legolas
-Gandalf
-High Elf
-Gondor Ranger
-Ent Child
-Aragorn
-Gimli
-Eowyn
-Rohirrim
Haritalar
-Moria Stairs
-Helm's Deep
-Weather Top
-Pelennor Fields
-Test Level
Oyunu ister aynı Pc'de çoklu,ister tek kişilik oynayabilirsiniz.Oyunu indirdikten sonra LotS-Beta adlı klasörün içindeki Controls adlı not defterinden kontrollere ulaşabilirsiniz.Oyuna LotS-Beta-v2.1 yazan yerden girebilirsiniz.
İşte Link:
http://www.danfornace.com/lots-download.html
Benim anlattıklarım Beta v2 içindi fakat verdiğim linkte Beta v1'de var.
Her türlü sorunda yardımcı olurum. _________________
Tanrı'nın senden hoşlanmadığı olasılığını düşünmelisin. O seni hiç istemedi, hatta büyük olasılıkla senden nefret ediyor. Bu basına gelecek en kötü şey değil. Laneti ve affedilmeyi boş ver. Biz Tanrı'nın istenmeyen çocuklarıyız. Buna karşın ben tanrıya inanırım fakat bunu düşünmek varsaymak birçok şeyi çözüyor... |
|
| Başa dön |
|
 |
Kadim_Gothmog Soldier

|
Tarih: Pzr Ağu 23, 2009 12:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
Keşke resim koyup açıklasaydın neyse oynadım ama yüklenmesi çok uzun sürdü.Güzel bir oyun .Dövüşüp duruyorsunuz hemde aynı yerde.Amacınız karşınızdaki(leri) yok etmek.Ancak sadece dövüşle yok edemiyorsunuz.Dövüş alanın dışına sürüklemelisiniz bunun içinde biraz sersemletmeniz gerekiyor bu da dövüşle oluyor .Birde beta olduğundan sanırım hiç kötü karakter yok hepsi iyilerin tarafından.
4 bölüm var.Moria,Helms Deep,Weathertop ve Pelennor Fields.Moria'da üstte sizi ok yağmuruna tutuyorlar.Bu arada savaşıyorsunuz .
Helms Deep ve Weathertop normal bir arena gibi.Pelennor Fields bölümünde ise bir mumakilin üzerinde savaşıyorsunuz .
Stock'un önündeki sayı kazanabilmeniz için her savaşçının kaç kez ölmesi gerektiğini anlatıyor yani Gimliyle dövüşüyorsunuz ve stock 2 oyunu kazanabilmeniz için 2 kez Gimli'yi dışarıya sürüklemeniz gerekiyor.İlk sürüklediğinizde bir bomba gibi patlıyor ve yok oluyor yok olduğu anda gökten bir tane daha Gimli geliyor .Onu da yok ettiğinizde kazanıyorsunuz.Eğer resimdeki gibi 3 kişiyle dövüşüyorsanız kazanmak için hepsini 2 kez dışarıya sürüklemeniz gerekiyor.Umarım anlamışsınızdır.
Heroların sağ üst köşesinde HMN ve CPU yazıyor.Eğer karşı karşıya dövüşecekseniz hepsini HMN yapmalısınız 2 kişi bilgisayardan iki kişi de joystikten oynamalı.Bilgisayara karşı yapacaksanız kendi heronuz hariç diğerlerini CPU yapmalısınız.Karşınıza sadece bir kişi alacaksanız N/A seçeneği var son ikisini N/A yaparsanız rakibinizin sayısı 1'e düşer.
Hero seçimi ise şöyle yapılıyor:
Oyunu ilk açtığınızda üzerlerinde P1,P2,P3 ve P4 yazan daireler görürsünüz.Bu daireleri sürükle bırak yöntemi ile istediğiniz heroyu seçebilirsiniz.Rakibinizin herosunu da siz seçiyorsunuz aynı yöntemle.En son Go butonuna tıklıyorsunuz bölümler geliyor birisini seçiyorsunuz ve FİGHT!  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
gondorwarrior Warrior

|
Tarih: Pzr Ağu 23, 2009 12:49 pm Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkür ederim Kadim_Gothmog ben fazla ayrıtıya girmek istemedim.Oyunu beğendiğine sevindim. _________________
Tanrı'nın senden hoşlanmadığı olasılığını düşünmelisin. O seni hiç istemedi, hatta büyük olasılıkla senden nefret ediyor. Bu basına gelecek en kötü şey değil. Laneti ve affedilmeyi boş ver. Biz Tanrı'nın istenmeyen çocuklarıyız. Buna karşın ben tanrıya inanırım fakat bunu düşünmek varsaymak birçok şeyi çözüyor... |
|
| Başa dön |
|
 |
fellowship99 Soldier

|
Tarih: Per Eyl 17, 2009 9:44 am Mesaj konusu: |
|
|
| arkadaşlar bu oyunu çok merak ettim doğrusu birde savaş yapılırken bir görüntü verirseniz çok sevinirim |
|
| Başa dön |
|
 |
gondorwarrior Warrior

|
Tarih: Per Eyl 17, 2009 7:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
Resimler bunlar.İndirmeyi düşünüyosanız verdiğim link en üsttedir.Ayrıntılı bilgiyi Kadim_Gothmog arkadaşımız vermiştir.
Kadim_Gothmog'a yeniden teşekkürler... _________________
|
| Başa dön |
|
 |
DarkMage Warrior

|
Tarih: Çar Eyl 23, 2009 12:21 am Mesaj konusu: |
|
|
Bende hemen bir kaç karakterden özellik ekleyeyim
Gondor Ranger (Favori karakterim) : Aşşağı tuşuna basılı tutarken shift tuşuna bastığınızda kamufulaj moduna geçiyorsunuz.Gerçekten harika bir özellik çünkü ranged attack'lar size etki etmiyor (ok,gimlinin fırlatma baltası elflerin fırlatma mızrağı gibi silahlar siz kamufule olmuşken içinizden geçiyor dolayısıyla hasar alıp havalara sıçramıyorsunuz..)
Legolas : Shift tuşuna bir süre basılı tuttuğunuzda ok mavi oluyor ve attığınızda rakibe 25 hasar veriyor ve yükseklere uçuyor, gerçekten mükemmel.
Gandalf : Zıpladıktan sonra ctrl'ye basıp hızlı bir şekilde ok tuşlarını kullanarak gitmek isteyeceğiniz bölgeye ışınlanabiliyorsunuz.
Hepsini tesadüfen kendim buldum
Düzenleme : Oyunu çok fazla oynadım özelliğni çözemediğim 3 karakter kaldı.Onlarıda çözünce yeni bir mesajla tüm karakterlerin özelliklerini yazacağım Hatta resimli bir şekilde nalatmayı planlıyorum.
Özelliğini bulamadığım karakterler : Rohirrim, Gimli , Gondor Warrior.
Ama muhtemelen rohirrimin özelliği kalkan.Çünkü çok fazla damage vuruyor.Gimli ve Gondor Warrior'unkini bulduğumda resimli anlatım yapacağım
Bu arada lütfen şu 3 karakterin özelliğini bulmama yardım edin sinir oldum bulamıyorum  _________________
In the land of Mordor in the fires of Mount Doom The Dark Lord Sauron forged in secret a master ring! And into this Ring he poured his cruelty his malice and his will to dominate all lifes. One Ring to rule them all... |
|
| Başa dön |
|
 |
Cengâver25 Soldier

|
|
| Başa dön |
|
 |
DarkMage Warrior

|
Tarih: Sal Kas 24, 2009 9:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
Evet yeni beta çıktı.Artık rehber hazırlama sözümü v3'te tutarım.Bir üşengeçliğimi yenip bir boş zamanımda el atarsam iyi olacak.Bu arada bir 2 aydan beri Dan Fornace ile sürekli iletişim içerisindeyim.Çok güzel bir diyaloğumuz oldu.Hatta en son mesajlarını kısaca bir özetleyebilirim." Merheba Deniz , yeni çıkan versiyonu beğendiğin için teşşekkür ederim.Bu arada geçen mesajında dil çevirme programının kötü olduğunu belirtmişsin.Haklı olabilirsinde umarım kafanı karıştırmamıştır o program.Bu arada Türkye'nin büyük bir Yüzüklerin Efendisi hayran kitlesine sahip olduğunu duydum. Oyun için tüm fikirlerini söylemeni istiyorum açıkçası.Bu arada yurt dışından oyunu seven birisinin olması ve benim oyunumdan haberdar olması beni gerçekten çok mutlu ediyor.Bu yüzden fikirlerin benim için çok önemli.Güzel ve oyuna eklenebilir fikirler bulabilirsen elimden gelen herşeyi yapacağıma emin olabilirsin.Sağlıcakla kal." Yazının orjinalinide gönderebilirim çünkü pek iyi çeviremedim muhtemelen.Bu arada sadece bu paragraf sayesinde ingilizcemin baya ilerlediğinide söyleyebilirim.Herneyse bende kendimden birkaç firkir söyledim ve arkadaşlarımında firkirlerini aldığımda iletebilirim dedim.Bu oyunu oynayanlardan isteğim ise v3'teki eksiklikleri ve fikirlerini bildirmeleri.Ayrıca oyun kurucusu gerçekten çok iyi bir insan.Hatta fazla iyide denilebilir. Neyse çok konuştum sanırım. Oyun hakkındaki fikirlerinizi bekliyorum Bu arada "internette tanıştığım bazı arkadaşlarım sanki eskiden Orta Dünya'da yaşamış olan bir arif kadar Yüzüklerin Efendisi bilgisine sahipler." dedim. Mahcup etmeyin beni  _________________
In the land of Mordor in the fires of Mount Doom The Dark Lord Sauron forged in secret a master ring! And into this Ring he poured his cruelty his malice and his will to dominate all lifes. One Ring to rule them all... |
|
| Başa dön |
|
 |
|