| Sizce hangi Wicth King daha iyi... |
| Mordor'un Witch King'i |
|
41% |
[ 48 ] |
| Anmar'ın Witch King'i |
|
58% |
[ 67 ] |
|
| Toplam Oylar : 115 |
|
| Yazar |
Mesaj |
DarkPhoenix Soldier

|
Tarih: Çar Ağu 05, 2009 3:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
Mordor'un Witch-King'i her türlü alır.Havada karada farketmez. _________________ I'll go with you to the end...
 |
|
| Başa dön |
|
 |
Azazil Warrior

|
Tarih: Çar Ağu 05, 2009 4:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Elendil16 demiş ki: | Angmarın Witch-King 'i bence daha iyi..Görünüş ve strateji bakımından..
Mordor 'un Witch-King 'i eğer karşısında okçu birliğide varsa kaçması zor olur. Ancak Angmar 'ın Witch-Kingini atlı olarak hem dayanıklı hem de çabuk kaçırabilirsin.  |
angmar daki witch kingi ya atlılar kovalıyorsa ne olacak? o zaman mekana dönene kadar çoktan tahtalı köye gider. ama bence mordor daki canı hafiften azalmaya başladığı zaman bindirip feelbast hemen kaçırısın. yeterki okçuların menzilinden kaçsın Ve ayretende angmardaki witch king in elindeki çatalsı şey berbat. mordordakinin topuzu muhteşem. _________________
http://www.thewhitetree.org/e107bb/viewtopic.php?t=7165 |
|
| Başa dön |
|
 |
DarkMage Warrior

|
Tarih: Çar Ağu 05, 2009 7:22 pm Mesaj konusu: |
|
|
O çatalımsı şeyden Sauron'da kullanıyor Birde ben iki witch kingi vs yaptırmak için şans buldum fakat bilgisayar hile yaptı.İşin içine okçularıda kattı.Birde baktım arkadan tonla asker geliyor uçurdum Witch King'i.Sizde deneyin vs yaptırmayı.Mordor'u seçin ve harita olarakda Minas Morgulu alın karşıyada brutal Angmar koyun.Okçuları yerleştirin surların tepesine para biriktirip witch king çıkarın.Ardından adamın witch king çıkarmasını bekleyin(elinde sonunda çıkaracaktır gerçi benim şansım da iyi gitmiş olabilir.Karsh'tan sonra hemen witch king çıkardı çünkü).Surlara witch king ile geldiğinde okçulara sadece askerlere saldırtın kendi witch kinginizi indirin aşşağı.Ardından adamın askerleri ölünce kendi okçularınızıda indirin surlardan.Witch Kingler çarpışacak ama bu kısa bir süre için.Çünkü adam dakka başı adam yolluyor.Ama 2 Witch King'in azcık sürelide olsa çarpışmaları hangi witch king'in daha güçlü olduğu hakkında görüşünüzü şekillendirecektir...
En son DarkMage tarafından Cma Ağu 07, 2009 1:02 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 defa değiştirildi. |
|
| Başa dön |
|
 |
ahmet456 Soldier

|
Tarih: Cma Ağu 07, 2009 12:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
kullanış alarak mordor karizma olarak angmar  |
|
| Başa dön |
|
 |
elvesofmirkwood Warrior

|
Tarih: Per Ağu 20, 2009 7:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
angmar daki daha psikopat bence çünkü acayip sesler çıkarıyor ayrıca zehirli morgul bıçağı da var ata binmesine bir şey demiyorum zaten ayrıca mordordaki witch king on fellbeast her tür okçuya (gondor archers a bile) karşı dayanıksız witch king of angmar a bi de leadership verseler tam olurdu.. _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
Captain Faramir Warrior

|
Tarih: Çar Eyl 23, 2009 1:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
| CaptainBoromir demiş ki: | | Kalix demiş ki: | Hırsız Witch-King bu devirde kimseye güvenmicen
Angmar daki daha dayanıklı |
bence mordor çünkü fellbeast sayesinde haritadaki birimleri çok çabuk temizliyor ama bunu elflerde uygulamak baya zor okçular upragelenince çok çabuk iniyor. öyle bir durum oluncada yere indirirsin okçuları temizleyip tekrar fellbeaste ben yinede mordor daki diyorum |
Evet sana katılıyorum gerçekten çok doğru bir şey yazmışsın gerektiğinde feelbeast'te gerektiğinde yerde oluyor. Mordor'unki daha iyi  _________________
Men of Gondor
#7 |
|
| Başa dön |
|
 |
delgado05 Royal Guard

|
|
| Başa dön |
|
 |
Gondor_Berkay Ranger of Gondor

|
Tarih: Per Eyl 24, 2009 12:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
Kesinlikle angmar derim  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
birolsauron Soldier

|
Tarih: Pzr Ekm 18, 2009 12:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bence Mordor'daki Witch king daha iyi çünkü Mordor'daki Witch-king,düşmana saldırınca düşmanın gücüne orantılı olarak 5-8 arası düşmanı etrafa savuruyo ama Angmar'daki witch-king aynı saruman gibi 2-3 arası kişiyi etrafa savuruyo.
Ve hem Mordor'daki uçuyo ama Angmar'daki uçamıyo...
 _________________ Asha Nazg Durbatuluk Asha Nazg Gimbatul Asha Nazg Thrakatuluk Agha Burzum ishi Krimpatul |
|
| Başa dön |
|
 |
WitchK!ng Soldier

|
Tarih: Per Ekm 22, 2009 11:59 pm Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar Angmarın ki daha güçlü ve fark ettiyseniz bir vuruşta 4 askeri yıkıyor ve elinde ki o asa dediğiniz silah Souronun oluyor ve o yüzden bu kadar sert vuruyor ve 10. Level de ki büyüsünü yaparsa Mordor da ki Witch King e her şeyi biter  |
|
| Başa dön |
|
 |
Straf Soldier

|
Tarih: Per Oca 28, 2010 5:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
Angmardaki Cadı kral.
Diğerleri dediği gibi karizmatik ve bir vuruşta 3-4 tane adam uçuruyor. |
|
| Başa dön |
|
 |
madJack Soldier

|
Tarih: Per Oca 28, 2010 8:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
bence angmardaki wk.armoru daha yüksek dolayısıyla daha dayanıklı.karmaşada daha az göze batar yerdeyse.we morgul blade.
tabi ki mordordakinin de üstünlükleri war ama (leadership,fellbeast vs) bence angmardaki daha üstün duruyo. |
|
| Başa dön |
|
 |
Wulstrap Astral

|
Tarih: Sal Şub 09, 2010 1:06 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Angmar çünkü diğer witch king'in geliştirilmiş hali varsayabiliriz, onda 100 vuruyorsa bunda 150 gibi... |
|
| Başa dön |
|
 |
NoldorWarrior Defender of Rivendell

|
Tarih: Sal Şub 09, 2010 1:59 pm Mesaj konusu: |
|
|
angmar' ın ki hem daha kullanışlı hemde daha dayanıklı _________________
|
|
| Başa dön |
|
 |
Build with dwarven skill Soldier

|
Tarih: Sal Mar 02, 2010 11:35 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Bence Angmarın Witch King'i çünkü mordorunkinde morgul bıçağı yok |
|
| Başa dön |
|
 |
TheP17 Uzaklaştırıldı
|
Tarih: Pts Tem 19, 2010 9:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Arkaşlar bu konuda çok düşündüm ve şöyle bir sonuca vardım.Angmar wk sı alır çünkü wk tarihte angmar kralıyken daha güçlü.Mordor wk sı nın elindeki güçlü olabilir.Ama wk tarihte angmardayken elinde olan sauronun topuzu daha güçlüydü.Bu yüzden oyundada morgul bıçağının avantajıyla angmarınki alır.Bu arada eğer mordorun wk sı havadan salıdırsa o vs olmaz çünkü eşit ortam yok. |
|
| Başa dön |
|
 |
AliEren High Lord

|
Tarih: Pts Tem 19, 2010 9:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
| TheP17 demiş ki: | | Arkaşlar bu konuda çok düşündüm ve şöyle bir sonuca vardım.Angmar wk sı alır çünkü wk tarihte angmar kralıyken daha güçlü.Mordor wk sı nın elindeki güçlü olabilir.Ama wk tarihte angmardayken elinde olan sauronun topuzu daha güçlüydü.Bu yüzden oyundada morgul bıçağının avantajıyla angmarınki alır.Bu arada eğer mordorun wk sı havadan salıdırsa o vs olmaz çünkü eşit ortam yok. |
Biz oyuna göre tartışıyoruz ama burda, bence yorumunuzu ona göre yapsanız daha iyi olur . _________________ Yok, elveda . . . |
|
| Başa dön |
|
 |
TheP17 Uzaklaştırıldı
|
Tarih: Pts Tem 19, 2010 9:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Bencemordor wk sı angmar wk sına hiçbir şey yapamaz morgul biladeye dayanarak yener demek istemedim sadece işe yarayan bir skil. |
|
| Başa dön |
|
 |
BraGol Soldier

|
Tarih: Pts Tem 19, 2010 10:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
| herşey serbest ise mordorun cadı kralı alır,ama sadece yerde bir kapışma olacak ise bana da angmar kralı alır gibi geliyor... |
|
| Başa dön |
|
 |
Lordelf Warrior

|
Tarih: Sal Tem 20, 2010 12:32 am Mesaj konusu: |
|
|
Mordorun kralı daha güçlü sadece görünüş itibarı ile Angmar seçilebilir.Ama gönlüm mordor kralından yana.  _________________
!!!Korkuyu birinin üzerinde kullanmak için önce kendi korkularının efendisi olmalısın!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
|