TWT Forum The White Tree

..::| Orta Dünya'nın Zirve Noktası |::..

Forum KılavuzuForum Kılavuzu  AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi  GruplarGruplar RadioMüzik Kutusu Site HaritasıSite Haritası  KayıtKayıt 
 ProfilProfil   Özel MesajlarÖzel Mesajlar   Oturum AçOturum Aç 

Hobbit'in Yönetmeni Peter Jackson Olabilir

Yeni Konu Gönder   Cevap Gönder    TWT Forum -> Palantir
Yazar Mesaj
bliZZard
Yönetici
Yönetici

MesajTarih: Sal Haz 01, 2010 8:12 pm    Mesaj konusu: Hobbit'in Yönetmeni Peter Jackson Olabilir Alıntıyla Cevap Gönder

Hobbit'in Yönetmeni Peter Jackson Olabilir

Guillermo del Toro'nun Hobbit filmini bırakmasından sonra, Peter Jackson filmlerin yönetmenliğini üstlenebileceğini açıkladı.

Peter Jackson, "Eğer bu 150 milyon dolarlık filmin gerçekleşmesini sağlayabilecek tek şey bu filmleri benim yönetmem ise, bu görevden kaçınmam" dedi.

Wellington Ticaret Odası, Hobbit filmlerinin Yeni Zelanda ekonomisine milyonlarca dolar katkıda bulunacağını ve daha fazla ertenme yapılmasının filmin gelecek seneye kadar çekilmeye başlanmayacağı anlamına geleceğini açıkladı.

The Hobbit filminin prodüktörleri Peter Jackson ve eşi Fran Walsh, del Toro'nun kararını cumartesi günü öğrendiklerini ve bundan büyük üzüntü duyduklarını açıkadılar. Del Toro'nun senarist olarak devam etme olasılığının olduğunu belirttiler. Jackson, yönetmen arayışlarını başlattıklarını, ancak bunda sonuca ulaşamazlarsa ise filmleri kendinin yöneteceğini belirtti.

TWT

Haberin tercüme edildiği kaynak:
http://www.theonering.net/torwp/2010/05/31/36934-pj-may-direct-the-hobbit-2/

Ben ateşten ve derin sulardan geçtim ayrıldığımızdan beri.
Bildiğimi zannettiğim şeylerin çoğunu unuttum ve unuttuğum şeylerin çoğunu yeniden öğrendim.
Uzakta olan birçok şeyi görebiliyorum ama yakında olan birçok şeyi göremiyorum...
Başa dön
NoldorWarrior
Defender of Rivendell
Defender of Rivendell

MesajTarih: Sal Haz 01, 2010 8:17 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bu gerçekten iyi bir haber. Peki MGM ile devammı edilecek yoksa yeni bir şirket mi bulunacak bilginiz varmı acaba?

Başa dön
AliEren
High Lord
High Lord

MesajTarih: Sal Haz 01, 2010 8:38 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ya yeterki çeksinler artık. Bu nedir? Kaç yılında çekilecek dediler, hala bekliyoruz. Biri çeksin en azından çekmiş olsunlar. Yeter artık.
Yönetici
Yönetici

MesajTarih: Sal Haz 01, 2010 8:52 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

AliEren demiş ki:
Ya yeterki çeksinler artık. Bu nedir? Kaç yılında çekilecek dediler, hala bekliyoruz. Biri çeksin en azından çekmiş olsunlar. Yeter artık.

"Biri çeksin artık" yaklaşımı baştan savma, berbat bir filmi çıkarır önümüze. Düzgün olsun da 2020'de olsun gerekirse gözüyle bakıyorum ben olaya. Söz konusu bir Tolkien eserinin beyaz perdeye yansıması, baştan savma bir çalışma özenle yapılmış bir esere hakaret olur, yapılmasın daha iyi o durumda.

Peter Jackson'ın ise filmleri üstlenmesi beni gerçekten çok mutlu eder. Ne kadar özverili çalıştığını LotR üçlemesinin kamera arkasında gördüm. Bakalım ne gibi gelişmeler olacak.

NoldorWarrior demiş ki:
Bu gerçekten iyi bir haber. Peki MGM ile devammı edilecek yoksa yeni bir şirket mi bulunacak bilginiz varmı acaba?

MGM'le ilgili bir gelişme yok şu an. Yatırımcı şirket aynı kalacak gibi gözüküyor şimdilik.

Ben ateşten ve derin sulardan geçtim ayrıldığımızdan beri.
Bildiğimi zannettiğim şeylerin çoğunu unuttum ve unuttuğum şeylerin çoğunu yeniden öğrendim.
Uzakta olan birçok şeyi görebiliyorum ama yakında olan birçok şeyi göremiyorum...
Başa dön
LordElrond
Soldier
Soldier

MesajTarih: Cmt Haz 05, 2010 1:35 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Böyle güzel bir yapıtı heyecanla beklerken böyle haberlerin çıkması üzüyor beni Beklemek sorun değil ama inşallah beklediğimize değer.

Beni asıl endişelendiren konu lotr üçlemesinde olduğu gibi kitapda olmayan bölümlerin bi hayli fazla olması , aslında kitabı birebir aynen beyaz perdeye çekmelerinin zor olduğunu anlaya biliyorum ama yinede Tolkien'in eserlerinin dışına çıkılmadan yapsalar gayet güzel olur derim ben Smile Merakla bekliyorum

MesajTarih: Pzr Haz 06, 2010 11:12 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Aslında Peter Jackson çekerse daha iyi olur gerçekten.Çünkü o Yüzüklerin Efendisi 3'lemesindeki havayı daha iyi verir bize bence.Çünkü her yönetmenin yöntemleri farklı olur bence başkası çekseydi bu filmi belki de biraz garipsiycektik.Neyse ne demişler geç olsun güç olmasın umarım çok güzel bir film çıkar karşımıza.

Başa dön
akmitrandir
Warrior
Warrior

MesajTarih: Pts Haz 07, 2010 12:45 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Yazık oldu del Toro filme gerçekten çok şey katabilirdi.
Warrior
Warrior

MesajTarih: Pts Haz 07, 2010 4:05 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

İkiside kardeş kardeş çeksinler ikiside filme birşeyler katabilir bence daha iyi olur.
Başa dön
tarkanrap
Soldier
Soldier

MesajTarih: Per Haz 17, 2010 3:21 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Yine kitaptan olmayan birilerini ekleyip,kitapta olmayan sahneleri koyacaksa bence yapmasın.Benim fikrim bu,ama filme James Cameron iyi gider Razz
Başa dön
Büşran
Warrior
Warrior

MesajTarih: Per Haz 17, 2010 5:26 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Yahu James Cameroon diyorsun.Fakat LotR 3 lemesini ne kadar iyi yaptığını gördük (Peter Jackson) Bence P.J Çeksin filmi Wink

"Online Oyunlardaki Nickim HaN"
Başa dön
boromir_rock
Uzaklaştırıldı

MesajTarih: Per Haz 17, 2010 5:58 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Yok Tim Burton Very Happy Aslında Tim Burton çekse bu filmi nasıl olurdu acaba ? Çok renkli bir film olacağı kesinde Orta Dünya ruhuna uymazdı bence.

Başa dön
RedBaron
Warrior
Warrior

MesajTarih: Cma Haz 18, 2010 6:48 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

tarkanrap demiş ki:
Yine kitaptan olmayan birilerini ekleyip,kitapta olmayan sahneleri koyacaksa bence yapmasın.Benim fikrim bu,ama filme James Cameron iyi gider Razz

Evet kitapta olmayan kişileri ekleyip çıkarmasına bende karşıyım ama yüzüklerin efendisi üçlemesinde ki başarısınıda itiraf etmek gerek.
Knight
Knight

MesajTarih: Cma Haz 18, 2010 7:46 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ben önceden de yazmıştım Hobbit'in filminin çekileceği haberinin yayındalığı yere ama cevap veren olmamıştı.Şimdi tekrar sorayım: 3D olabilir mi?

Before the age of the twilight, set upon the Gods,
A legend rose to claim his place among them.
And even tough Kratos sat on the throne as the new God of War,
He was haunted by the visions of his family.
A family he himself murdered.
But the hands of death could not defeat him,
The Sisters of Fate could not control him,
And on this day,The Man, The Legend, Kratos will have his revenge!
Başa dön
An-Anonymous
Haberci
Haberci

MesajTarih: Pzr Haz 20, 2010 1:28 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Mrgreenleaf demiş ki:
Ben önceden de yazmıştım Hobbit'in filminin çekileceği haberinin yayındalığı yere ama cevap veren olmamıştı.Şimdi tekrar sorayım: 3D olabilir mi?

Del Toro projeden ayrılmadan önce tüm planların 3D dahil edilmeden yapıldığını, ama sonradan 3D yapılabileceğini söylemişti. Gelecek yeni yönetmenin 3D hakkındaki düşüncesi de sonuç için önemli olacaktır. Ama şu an proje 3D değil.

Bu arada her ne kadar Warner Bros ve birçok fan Peter Jackson'ın yönetmen koltuğuna oturmasını istese de, hala ondan bu yönde bir adım yok. En başından beri yönetmen olmayacağını ama projeyle yapımcı olarak ilgileneceğini söylüyordu ve hala bu düşüncesinden vazgeçmiş değil. Son zamanlarda çıkan söylentiler District 9 yönetmeni Neill Blomkamp'ın yönetmen olacağına işaret ediyor. Neill Blomkamp'ın District 9 için Peter Jackson başta olmak üzere Yüzüklerin Efendisi filmlerinin arkasındaki birçok kişiyle çalışması onun Hobbit için yönetmen olabileceğini destekliyor. Ama henüz resmi ağızdan cevaplanmadı bu, yani hala sadece bir olasılık. Eğer projenin yeni yönetmeni kısa sürede belirlenmezse filmin çıkış tarihi bir yıl daha geriye atılacak gibi gözüküyor.
Yeni Konu Gönder   Cevap Gönder    TWT Forum -> Palantir Saatler GMT +3 zaman dilimine göredir
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin: